Trivago

士多ztore.com 網上超級市場 香港/中國 CPS

2019年9月2日星期一

《面包台創世紀全能網紅爭霸戰大招募及新節目巡禮》 記者會

《面包台創世紀全能網紅爭霸戰大招募及新節目巡禮》 記者會
轉載自: Star.Starphoto、Jolly的今日星蹤, 查看全部相片請前往:
 
 
黃夏蕙出席《面包台創世紀全能網紅爭霸戰大招募》為活動擔任嘉賓評判之一,與Karl許嘉浩、銳哥(面包台CEO朱明銳)、面包台世界盃寶貝女神-林凱欣及一眾主持齊齊選拔網紅,比賽之後更會到澳州,廣州,馬來西亞舉行。現場所見有過百名參賽者到場排隊報名參加,施展渾身解數,務求爭奪第一輪參賽資格,贏取一百萬獎金獎品及遊艇…
 
問到夏蕙姨認為怎樣才是網紅? 你地睇我身邊的乾兒子反及乾女兒就是例子,夏蕙姨表示最重要唔怕醜,好似佢咁...努力,唔放過任何機會,肯博肯做,仲要有一顆善良美麗的心...咁就自然會收人歡迎。寄語各位參賽者加油喎!








沒有留言:

發佈留言