Trivago

士多ztore.com 網上超級市場 香港/中國 CPS

2019年5月14日星期二

「門路」網羅各式各樣搵錢及創業竅門

「門路」網羅各式各樣搵錢及創業竅門
START UP 掌門杜汶澤LIVE CHAT開班授徒
轉載自: Star.Starphoto、Jolly的今日星蹤, 查看全部相片請前往:
 
 
香港 – 2019 年 3 月 28 日 – 網羅各式各樣搵錢及創業竅門應用程式「門路」推出,瞬間引起網上熱話。身為「Start Up 掌門」杜汶澤直言:「而家好多年青人無錢,成日想搵多啲錢,但係唔知點搵;想創業,但又唔識點樣創。」所以決定應邀上「門路」LIVE CHAT,跟「門徒」直接對話,毫無保留分享其創業心得、搵錢要訣,以及打造個人品牌的秘技。
 
杜汶澤建立的網台「杜汶澤喱騷」開播近一年,製作多個出位節目,因內容大膽,言論出位,吸引不少網民追隨,是成功將創意變成搵錢生意的例子。杜汶澤在LIVE CHAT中分享到「我個網台請咗唔少90後員工,個個都想像力豐富,創意無限,好鍾意同佢哋一齊度橋。不過要將腦入面天馬行空嘅諗法實體化,除咗靠經驗,仲需要竅門。」杜汶澤希望藉分享自己的經驗,幫助有生意頭腦,但未能踏出第一步的年青人。
 

「門路」作為一個搵錢資訊平台,提供五花八門的賺錢方法,有「掌門」親自教路,由搵錢秘技到初創貼士也可以找到。「門路」設有3大頻道 – 「各門各路」、「初創」「猛人」,由各路掌門透過短片、文章、分享經驗及心得,更提供LIVE CHAT讓「掌門」與「門徒」即時互動,從對話中汲收各式各樣的搵錢竅門。






沒有留言:

發佈留言