Trivago

士多ztore.com 網上超級市場 香港/中國 CPS

2020年5月31日星期日

ViuTV真人騷《萬人幫拖搞邊科》熱播


ViuTV真人騷《萬人幫拖搞邊科》熱播
KB、火火「搲」方力申幫拖落區教做運動
轉載自: Star.StarphotoJolly的今日星蹤, 查看全部相片請前往:


2020527日‧香港)ViuTV真人騷《萬人幫拖搞邊科》逢星期一至五晚上11時播映。較早前,業餘中佬組合「雙龍出海Double Dragon」成員火火及KB在全靠港人幫助下順利舉行演唱會,並將組隊到開演唱會的過程拍攝成真人騷。為答謝各方支持,「雙龍出海」再次出動,希望在疫情期間,為大家帶來歡樂,並將過程拍攝成真人騷《萬人幫拖搞邊科》。

明晚(28日)播出的第4集,KB、火火「搲」方力申(小方)幫拖教市民做運動。一見面,火火即攬實方力申讚他「又大隻咗」,KB則稱小方做「大波方」,相當老友鬼鬼!三人在屋邨樓下吸引市民在露台跟住一齊做運動,小方非常落力,隔空教留家的市民做多款健身動作。火火反問自己「點解嗌咗個咁認真嘅朋友嚟?」同日他們更去了沙灘,邀請年輕人一同做運動,小方表示娛樂事業及游泳學校生意在疫情期間亦受影響,但疫情令自己有更多反思。


有關ViuTV
香港電視娛樂有限公司致力為全港觀眾提供多元化視聽娛樂,旗下之免費電視業務包括中文頻道ViuTV 99台及英文頻道ViuTVsix 96台; ViuTV24小時廣播,製作節目包括實況娛樂,家庭綜藝,戲劇,旅遊及資訊等,並提供優質新聞及體育節目。ViuTVsix 節目類型包羅萬有,由美國著名清談節目、荷里活經典電影系列,以至現場直播各項娛樂及體育盛事。

ViuTV官方網站         www.viu.tv
ViuTV Facebook專頁     www.facebook.com/ViuTV.hk










沒有留言:

發佈留言